Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63743
Title: Особливості застусування регбі-ліг в рекреаційно-оздоровчій діяльності школярів в умовах сучасних загальноосвітніх навчальних закладів
Authors: Юденко, О.В.
Мартиросян, А.А.
Keywords: регбі-ліга
школяри
особливості
рекреаційна-оздоровча діяльність
навчальні заклади
Issue Date: 15-Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Юденко О.В., Мартиросян А.А. Особливості застусування регбі-ліг в рекреаційно-оздоровчій діяльності школярів в умовах сучасних загальноосвітніх навчальних закладів // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XІV Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2019. - С. 109 - 112.
Abstract: О. Педан наголошує, що головним завданням Всеукраїнського проекту «JuniorʼZ» та його однодумців – «робити все можливе можливе, аби школярі мали доступ до цікавих, легких та гендернорівних видів спорту». Автор проекту «Спортивний рух JuniorʼZ» зазначає, що ідея проекту народилась від «шаленого бажання поєднати свій досвід активного спортсмена (сам особисто спробував займатися більш ніж 30 різновидами екстремальних видів спорту) та бажання змінювати життя дітей на краще».
Description: 1. Лист Міністераства освіти і науки України від 03.01.2018 № 1/9-2 «Про Всеукраїнський проект «JuniorʼZ»» [Електронний ресурс] – Режим доступу : http://obrazovanie.klasna.in.ua/uk/news-1 2. Тренінг для вчителів фізкультури столиці від команди руху JuniorZ [Електронний ресурс] – Режим доступу : https://don.kyivcity.gov.ua/news/8869.html
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63743
Appears in Collections:XIV Міжнародна науково-методична конференція «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти» (2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Особливості застосування регбі-ліг.pdf398.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.