Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63736
Title: Особливості формування стійкої навички плавання з використанням засобів водних видів спорту
Authors: Щеглов, Є.М.
Keywords: плавання
засоби
особливості
навички
формування
фізична культура
Issue Date: 15-Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Щеглов Є.М. Особливості формування стійкої навички плавання з використанням засобів водних видів спорту // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XІV Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2019. - С. 101 - 102.
Abstract: Формування фізичної культури особистості і здатності спрямованого використання різноманітних засобів фізичної культури і спорту для збереження і зміцнення здоров'я, психофізичної підготовки і самопідготовки до майбутнього життя і професійної діяльності є метою фізичного виховання студентів. Плавання є важливою професійною і життєво необхідною навичкою. Однак проведені дослідження показали, що більшість студентів, що вступають на перший курс вищих навчальних закладів, мають низький рівень плавальної підготовленості і мотивації до занять фізичною культурою, що вимагає пошуку нових форм і методів організації навчального процесу, в тому числі і з плавання.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63736
Appears in Collections:XIV Міжнародна науково-методична конференція «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти» (2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Особливості формування стійкої навички плавання.pdf311.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.