Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63635
Title: Характерні помилки студентів-початківців у процесі навчання гри в настильний теніс
Authors: Чиченьова, О.М.
Keywords: настільний теніс
початківці
студенти
помилки
навчання
Issue Date: 15-Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чиченьова О.М. Характерні помилки студентів-початківців у процесі навчання гри в настильний теніс // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XІV Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2019. - С. 99 - 101.
Abstract: Багато студентів-новачків переймаються проблемою, яка пов’язана з повільним переміщенням біля столу під час гри. Хтось виправдовує це тим, що у настільному тенісі незвичайні для людини рухи і тому доводиться замислюватися щодо кожної дрібної частини удару. Але, проблема криється не в абсолютній швидкості, а в тому, що коли технічний прийом недостатньо добре відпрацьований, тоді на його виконання потрібно більше часу і сил. Наприклад, якщо запропонувати професійному легкоатлету, який бігає на 100 метрів з видатними результатами, пограти у настільний теніс, цілком ймовірно, що його рухи істотно сповільняться. І сповільняться вони не тому, що легкоатлет не може пересуватися швидко, а тому, що він не розуміє, як повинні працювати руки і ноги у настільному тенісі та до того ж не знає специфіки техніки переміщення у грі.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63635
Appears in Collections:XIV Міжнародна науково-методична конференція «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти» (2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Характерні помилки студентів-початківців.pdf321.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.