Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63401
Title: Комп'ютерні програми в системі фізичної самопідготовки студентів технічних ВНЗ
Authors: Мартинов, Ю.О.
Добровольський, В.Е.
Голубева, В.А.
Keywords: студенти
фізична самопідготовка
комп'ютерні програми
вищі навчальні заклади
фізкультурно-спортивена діяльність
самостійні заняття
Issue Date: 18-Jun-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мартинов Ю.О., Добровольський В.Е., Голубева В.А. Комп'ютерні програми в системі фізичної самопідготовки студентів технічних ВНЗ // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XV Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2020. - С. 66- 68.
Abstract: Однією з основних завдань навчання студентів у технічних ВНЗ є збільшення запасу рухового досвіду, підвищення рівня спортивної майстерності, пізнання властивих фізкультурно-спортивної діяльності емоційних станів, які безпосередньо впливають на процес освоєння професійної діяльності майбутніми фахівцями. Стан загальної та спеціальної підготовки студентів в завжди було предметом суперечок і суперечливих оцінок. З одного боку, в них навчаються в основному спортсмени, для яких участь у тренувальному процесі є природним явищем. З іншого боку, велике кількість студентів, котрі прагнуть до підвищення спортивної майстерності. При цьому число останніх має тенденцію до збільшення від курсу до курсу. Виходячи з вищевикладеного, вивчення питання, пов'язаного з 40 визначенням ефективності існуючої системи фізичного і рухового вдосконалення студентів і пошуку шляхів її подальшого розвитку, в умовах технічних вузів, становить значний науково прикладний інтерес.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63401
Appears in Collections:XV Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2020)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.