Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63383
Название: Оцінка ділової активності підприємницької структури АТ «ФАРМАК»
Авторы: Ілюшекнко, Даніїл
Ключевые слова: дипломна робота
підприємництво
ділова активность підприємства
ресурси
маркетингова діяльність
Дата публикации: 22-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Ілюшенко Д.. Оцінка ділової активності підприємницької структури АТ «ФАРМАК».- Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 54 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні умови господарювання що ускладненні військовим станом в України у зв’язку с Агресію Росії вимагають від Українських підприємств пошуку шляхів вживання та підвищення показників ділової активності не зважаючи на численні негативні фактори впливу зовнішнього середовища. Ефективність вітчизняних підприємств знизилась в результаті втрати суттєвих ринків збуту такі як окуповані території Донбасу та півдня України. Це вимагає пошуку нових ринків збуту закордоном та підвищення маркетингової діяльності та ділової активності підприємства. Зміни структури асортиментах фармацевтичного підприємства що переарештуватися на потреби воєнного стану.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: ст. викладач Назаренко О.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63383
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки та бізнес-технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2023_076_Ілюшенко_Д..pdf752.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.