Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63145
Title: Особливості психокорекційної роботи психолога з військовими, які мають фантомні болі
Authors: Малікова, Ольга Володимирівна
Keywords: психокорекційна робота
фантомні болі
терапія
психологічна підтримка
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Малікова О. Ю. Особливості психокорекційної роботи психолога з військовими, які мають фантомні болі // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.124-126
Abstract: Психокорекційна робота з військовими, які мають фантомні болі, є надзвичайно актуальною та важливою зараз в Україні. За останні роки збільшилася кількість військових, які повертаються з бойових зон з ампутованими кінцівками або відсіченими органами. Це призводить до збільшення кількості людей, які можуть страждати від фантомних болів Робота з цими патологіями важлива для якісної реабілітації військових, як до так і після війни.
Description: 1. Титаренко Т.М. Соціально-психологічні технології відновлення особистості після травматичних подій: практичний посібник, Вид. КНТ, 2023р, 218 с. 2. What is phantom pain? What to know. Medically reviewed by William C Lloyd III, MD, FACS — By Zawn Villines on March 17, 2023 URL: https://www.medicalnewstoday.com/articles/whatis-phantom-pain (дата звернення: 21.03.2024).
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63145
Appears in Collections:Політ. Управління людським фактором

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Малікова О. Політ_2024.pdf255.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.