Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63118
Title: Світові тенденції діяльності аеропортів на міжнародному ринку
Authors: Калакуцька, Тетяна
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
аеропорт
міжнародний ринок
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Калакуцька Т. Світові тенденції діяльності аеропортів на міжнародному ринку. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 051 «Економіка», ОПП «Міжнародна економіка». Національний авіаційний університет. Київ, 2024. 62 с.
Abstract: Міжнародна рада аеропортів (ACI) прогнозує середньорічне зростання пасажиропотоку на 5,8% протягом 2022-2040 рр. Збільшення попиту на повітряні подорожі та вантажоперевезення протягом останніх десятирічь призвели до розширення та ускладнення діяльності аеропортів, перетворюючи їх на великі хаби. Аеропорти насьогодні мають велике значення для міжнародних перевезень. Міжнародні аеропорти складають систему забезпечення розвитку окремих галузей та економіки країни в цілому. Тому питання надійності та ефективності діяльності аеропортів на ринку міжнародних перевезень висуваються на перші рядки задач урядів країн. Дослідження діяльності українських аеропортів на міжнародному ринку набуває актуальності через потребу післявоєнного відновлення не тільки зруйнованої інфраструктури, але й принципів діяльності вітчизняних аеропортів на засадах угоди про Спільний авіаційний простір. Важливою задачею є побудова науково-практичного фундаменту, який підтримуватиме та сприятиме підвищенню конкурентоспроможності українських аеропортів на міжнародній арені.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент ТЕЛЬНОВА Ганна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63118
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_51_Калакуцька.pdfКваліфікаційна робота4.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.