Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63081
Title: Вплив війни в Україні на стан та подальший розвиток міграційних процесів в країнах ЄС
Authors: Халипенко, Юлія
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
міграційні процеси
імміграція
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Халипенко Ю. Вплив війни в Україні на стан та подальший розвиток міграційних процесів в країнах ЄС – Кваліфікаційна робота зі спеціальності 051 «Економіка», ОПП «Міжнародна економіка». Національний авіаційний університет Міністерства освіти і науки України, м. Київ, 2024. 51 с.
Abstract: Міграція-це складний і багатогранний процес, який сприяє розвитку суспільств відтоді, як люди вперше оселилися на планеті. З кожним роком цей процес набуває нових форм і позитивно впливає на глобальний розподіл праці. Масові переміщення біженців та мігрантів впливають на різні країни та світ в цілому. Ці процеси вимагають тісної співпраці та спільної відповідальності задля забезпечення комфортного життя для всіх. 24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України, яка спричинила гуманітарну кризу та найбільшу міграційну хвилю в Європі з часів Другої світової війни. За даними ООН, станом на 12 лютого 2024 року понад 8 мільйонів українців були змушені виїхати за кордон, з них понад 5 мільйонів знайшли притулок в країнах Європейського Союзу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент БЕЛІНСЬКА Ганна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63081
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_51_Халипенко Ю.С..pdfкваліфікаційна робота662.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.