Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62941
Title: Дизайн офісу виробництва компанії харчових продуктів
Authors: Капельницький, Артур Владиславович
Keywords: кваліфікаційна робота
дизайн
офіс
компанія
середовище
приміщення
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Капельницький А.В. Дизайн офісу виробництва компанії харчових продуктів. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 78 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра на тему «Дизайн офісу виробництва компанії харчових продуктів» присвячена дослідженню питань формуванню дизайну офісу виробництва компанії харчових продуктів. У сучасному світі, де ритм життя постійно зростає, а конкуренція у бізнесі стає все більш інтенсивною, значення ефективно організованого робочого простору не може бути переоцінене. Це особливо стосується виробничих компаній харчових продуктів, для яких дизайн офісу відіграє вирішальну роль у забезпеченні високої продуктивності працівників, підтримці корпоративної культури та створенні позитивного іміджу компанії. Практична цінність даної кваліфікаційної роботи може бути використана для проєктування офісного приміщення та теоретичних досліджень за даною тематикою. Також полягає у створенні авторських розробок меблів кожен із предметів яких має свої унікальні риси та характеристики, а також в облаштуванні кімнати відпочинку із застовованими етномотивами, що сприятиме формуванню національного стилю. Таке проектне рішення не лише об’єднає українців, а й допоможе створити імідж української держави на світовому ринку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. мистецтвознавства, доцент Сиваш Ілона Олегівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62941
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пояснювальна_записка_Капельницький.pdf15.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.