Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62696
Title: Визначення ролі та сутності операційного менеджменту в забезпеченні конкурентоздатності організацій
Authors: Мізіна, Олена Вікторівна
Сімшаг, Карина Сергіївна
Keywords: конкурентоздатність
оптимізація бізнес-процесів
менеджмент
стратегія
роль
сучасність
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мізіна О. В., Сімшаг К. С. Визначення ролі та сутності операційного менеджменту в забезпеченні конкурентоздатності організацій // Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.69-71.
Abstract: Роль операційного менеджменту в забезпеченні конкурентоспроможності та конкурентостійкості організації є важливим аспектом стратегічного управління, оскільки сучасні організації стикаються з необхідністю постійно адаптуватися до змін у бізнес-середовищі для збереження та підвищення свого позиціювання на ринку. Оперативний менеджмент відіграє визначальну роль у цьому процесі, забезпечуючи. Досягнення високої конкурентоспроможності будь-якого підприємства залежить від якості стратегії операційного управління, що містить вимоги конкурентної боротьби та пошуку найбільш ефективних методів. Ці аспекти взаємопов’язані, саме тому їх вивчення вимагає детальних досліджень.
Description: 1. Маркіна І. А., Помаз О. М., Помаз Ю.В.. Операційний менеджмент: навч. посіб. / за заг. наук. ред. І. А. Маркіної. Полтава: ПДАА, 2018. 226 с. 2. Плотніченко С. Р., Безверхня Ю. В. Операційний менеджмент в системі управління підприємством. Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. Економічні науки. Мелітополь, 2016. №1. С.59-61
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62696
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69 Мізіна..Сімшаг.pdfТези1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.