Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62569
Title: Особливості оподаткування підприемства у сучасних умовах
Authors: Ворона, Тетяна Вікторівна
Лизунова, Олена Миколаївна
Keywords: податок
бізнес
підприємець
країни-члени ЄС
загальна система оподаткування
спрощена система оподаткування
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ворона Т.В., Лизунова О.М. Особливості оподаткування підприємства у сучасних умовах // Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.34-35.
Abstract: Фіскальна система держави займає ключове місце в забезпечення її економічного зростання, що безпосередньо відображається на регулюванні громадського правопорядку, розвитку моральних і культурних цінностей, захисті територіальної єдності, вирішенні комплексу соціально-економічних питань. Під час інтеграції у світовий простір Україна, на жаль, залишається на останніх позиціях за багатьма показниками життєдіяльності порівняно з іншими європейськими сусідами. Значну роль відіграє недосконалість вітчизняного механізму оподаткування.
Description: 1. Варналій З., Васильців Т., Покришка Д. Пріоритети вдосконалення державної політики розвитку малого підприємництва в Україні. Стратегічні пріоритети. 2021. № 2. С. 49–54.Податкова система України: податок на прибуток і спрощена система 2.оподаткування [Електронний ресурс]. – URL: https://dlf.ua/ua/podatkova sistema-ukrayini-podatok-napributok-i-sproshhena-sistema-opodatkuvanny
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62569
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34 Лизунова,Ворона.pdfТези1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.