Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62551
Title: Система моніторингу та контролю напруги літієвих батарей великої потужності на платформі Arduino
Authors: Хобта, Дмитро Андрійович
Keywords: мікроконтролер
електроніка
Arduino
літієві батареї
BMS
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хобта Д.А. Система моніторингу та контролю напруги літієвих батарей великої потужності на платформі Arduino. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 171 "Електроніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 52 с.
Abstract: Системи моніторингу напруги літієвої батареї використовуються для вимірювання напруги окремих елементів або груп елементів батареї. Зазвичай він складається з електронного модуля, який можна підключати до кількох елементів батареї одночасно, і програмного забезпечення для збору й аналізу даних. Система моніторингу напруги літієвої батареї дозволяє завчасно виявити проблеми з елементами батареї. Вони можуть стежити за змінами напруги та попереджати про можливі проблеми з батареєю, такі як підвищений нагрів або зменшення ємності. Також такі системи можуть бути оснащені додатковими функціями, такими як моніторинг температури, захист від короткого замикання, моніторинг струму заряду та розряду, а також можливість підключення до інших систем керування живленням.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: к.т.н., доцент Іванець Ольга Борисівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62551
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_171-2_ХобтаДА.pdfкваліфікаційна робота1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.