Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62544
Title: Система моніторингу мікроклімату в приміщенні на базі платформи Arduino
Authors: Середенко, Владислав Борисович
Keywords: мікроконтролер
датчики
Arduino
мікроклімат
система
метеостанція
схема
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Середенко В.Б. Система моніторингу мікроклімату в приміщенні на базі платформи Arduino. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 171 "Електроніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 45 с.
Abstract: У сучасному світі системи на базі мікроконтролерів швидко набирають популярність, оскільки вони пропонують широкі можливості автоматизації та контролю різноманітних процесів у повсякденному житті людини. Використання мікроконтролерів відкриває нові горизонти в області розвитку пристроїв, які можуть полегшити наше життя, підвищити ефективність праці та забезпечити комфортні умови для людини. Одним з таких напрямків є створення електронних систем моніторингу мікроклімату, які дозволяють відстежувати та контролювати основні параметри середовища, в якому ми живемо, працюємо та навчаємося. Ціль даної кваліфікаційної роботи полягає у розробці електронної системи моніторингу мікроклімату на основі мікроконтролера Arduino Nano. Дана система дозволить людині працювати та жити в умовах, які відповідають її фізіологічним потребам. У сучасному світі важливість контролю мікроклімату зростає, оскільки відповідні умови роботи та навчання впливають на працездатність та самопочуття людини.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: к.т.н., доцент Морозова Ірина Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62544
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_171-1_СереденкоВБ.pdfкваліфікаційна робота1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.