Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62487
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волик, Владислав Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-01T12:14:30Z | - |
dc.date.available | 2024-03-01T12:14:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-26 | - |
dc.identifier.citation | Волик В.С. Оптимізація елементів стратегічного комплексу маркетингу підприємства. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62487 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Світова пандемія, військовий стан в Україні та як наслідок економічна та політична кризи, посилення конкурентної боротьби, яке викликано світовими тенденціями глобалізації, швидкого технічного та технологічного підйому, інтенсивного розвитку національних ринків ставлять перед суб’єктами господарювання нові завдання. За цих умовах постає необхідність переходу аграрних господарств на стратегії розвитку, що здатні максимально враховувати маркетингові принципи, тобто: системні, комплексні дослідження стану виробничо-господарської діяльності підприємств і ринкового середовища; формування та реалізація маркетингової програми дій, на всіх рівнях і етапах планування; спрямування діяльності всіх структурних підрозділів підприємства на здійснення послідовної товарної, комунікаційної, цінової та розподільчої політики, задоволення потреб існуючих і потенційних споживачів. Маркетингова діяльність на сільськогосподарському підприємстві сприяє ефективному дослідженню ринку сільськогосподарської продукції та допоможе визначити відношення потенційних споживачів до товару, їхні смаки та вподобання, поведінку при купівлі та основні мотиви, що спонукають до здійснення покупки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | аграрний ринок | uk_UA |
dc.subject | стратегії | uk_UA |
dc.subject | маркетинговий комплекс | uk_UA |
dc.subject | диференціація | uk_UA |
dc.subject | стратегічний маркетинг | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.title | Оптимізація елементів стратегічного комплексу маркетингу підприємства | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.