Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62472
Назва: Стратегія інтегрованого управління ланцюгами постачання кондитерської продукції
Інші назви: Strategyof integrated management of confectionery supply chains
Автори: Ящук, Олександра Сергіївна
Yashchuk, Oleksandrа
Ключові слова: кваліфікаційна робота
логістична стратегія
дистрибуція
кондитерські вироби
моніторинг ланцюга постачань
інформаційна система
qualification work
logistics strategy
distribution
confectionery
supply chain monitoring
information system
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Ящук О.С. Стратегія інтегрованого управління ланцюгами постачання кондитерської продукції. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП "Логістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 107 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто основні тенденції комерційної діяльності невеликої української компанії «Петрус Кондитер»,проаналізовано основні складові логістичного потенціалу ринку кондитерських виробів в Україні, а також можливість втілення моніторингу логістичних ланцюгів постачань, що системно покращить якість логістичної діяльності, особливо в умовах падіння споживчого ринку України. Теоретична частина присвячена висвітленню ключових елементів ланцюга постачань та системи логістичного моніторингу як форми управлінської діяльності. У аналітичній частині показано дослідження логістичної діяльності «Петрус Кондитер», проаналізовано інформаційну систему та інтегрований ланцюг постачань компанії. У проектній частині роботи були розроблені методи покращення функціонування ланцюга постачань компанії «Петрус Кондитер», а також,запропоновано введення системи логістичного моніторингу та показано її ефективність. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендуються використовувати під час проведення наукових досліджень, у навчальному процесі та практичній діяльності фахівців логістичних підрозділів
The dissertation considers the main trends of the commercial activity of the small Ukrainian company «Petrus Kondyter» are considered, the main components of the logistics potential of the confectionery market in Ukraine are analyzed,as well as the possibility of implementing monitoring of logistics supply chains,which will systematically improve the quality of logistics activities, especially in the conditions of the decline of the consumer market of Ukraine . The theoretical part is devoted to high lighting the key elements of the supply chain and the logistics monitoring system as a form of management activity. The analytical part shows the study of the logistics activity of «Petrus Kondyter», the information system and the integrated supply chain of the company are analyzed. In the project part of the work, methods of improving the functioning of the supply chain of the «Petrus Kondyter» company were developed, as well as the introduction of a logistics monitoring system was proposed and its effectiveness was shown. The materials of the qualification work are recommended to be used during scientific research, in the educational process and practical activities of specialists of logistics units.
Опис: Робота публікується згідно з наказом Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: проф., д.е.н. Смерічевська Світлана Василівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62472
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квал.робота_Ящук Олександра МР заочка.pdfкваліфікаційна робота1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.