Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62446
Назва: | Властивості ультрафіолетового бактерицидного інактиватора |
Автори: | Щербаков, Антон Павлович |
Ключові слова: | ультрафіолетове випромінювання опромінювач ультрафіолет бактерицидні властивості інактиватор УФ діод кваліфікаційна робота |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Щербаков А.П. Властивості ультрафіолетового бактерицидного інактиватора. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метод ультрафіолетової дезінфекції є одним із фізичних, без реагентних методів. Він позбавлений основних недоліків хімічних методів дезінфекції: неминучого залишкового вмісту реагентів, неможливості постійного використання реагентів для обробки приміщень, приміщень, обладнання в присутності людей. Ультрафіолетовий метод не має залишкових ефектів при дезінфекції повітря та води, не викликає утворення шкідливих та потенційно небезпечних речовин і не змінює сенсорних характеристик (запаху, смаку). У разі передозування - негативного ефекту також немає. Це дозволяє знищувати віруси та грибки, на які не впливають традиційні хімічні методи, особливо хлорування. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: професор, д.т.н. Морозова Ірина Володимирівна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62446 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФАЕТ_2022_153М_ЩербаковАП.pdf | кваліфікаційна робота | 3.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.