Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62317
Title: Підвищення ефективності процедур застосування безпілотних авіаційних комплексів для розумного землеробства
Authors: Селютін, Всеволод Сергійович
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
безпілотні авіаційні комплекси
БАК
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Селютін В.С. Підвищення ефективності процедур застосування безпілотних авіаційних комплексів для розумного землеробства. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 272 "Авіаційний транспорт". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 126с.
Abstract: Вибір і розробка методів для збору даних, таких як експерименти на контрольованих дослідних ділянках, аналіз супутникових зображень, вимірювання точності нанесення розсіюваних речовин тощо. Встановлення параметрів для оцінки ефективності, таких як продуктивність, точність, витрати ресурсів, покращення якості врожаю тощо. У дипломній роботі досліджується виявлення можливостей та розробка рекомендацій для оптимізації використання безпілотних авіаційних комплексів у сільському господарстві з метою збільшення продуктивності, підвищення якості врожаю та стійкості сільськогосподарського виробництва.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д.т.н. проф. завідувач кафедри аеронавігаційних систем Ларін Віталій Юрійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62317
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аеронавігаційних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Селютін.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.