Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62314
Title: Оцінка ефективності застосування мульті-GNSS як основного технічного засобу RNAV та PBN
Authors: Лавренчук, Ростислав Юрійович
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
безпека польотів
експлуатаційний стан
operational status
performance-based navigation
обслуговування повітряного руху
обробка даних
data processing
повітряне судно
ATS surveillance system
система спостереження ОПР
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лавренчук Р.Ю. Оцінка ефективності застосування мульті-GNSS як основного технічного засобу RNAV та PBN. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 272 "Авіаційний транспорт". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 90с.
Abstract: Дипломна робота зосереджена на проведенні аналізу інтеграції мульті-GNSS в RNAV та PBN. Результати дослідження вказують на те, що мульті-GNSS ідеально підходить для підтримки RNAV та PBN, оскільки забезпечує високу точність та надійність навігації. Інтеграція мульті-GNSS дозволяє створювати оптимальні маршрути, підтримувати креативні підходи та забезпечувати точність при підходах до аеродрому. Дипломна робота розглядається як спроба внесення вагомого вкладу у розуміння впливу мульті-GNSS на системи навігації, сприяючи розвитку сучасної авіаційної та космічної індустрій. Метою цієї дипломної роботи є аналіз використання мульті-GNSS в контексті RNAV та PBN, вивчення впливу цих технологій на ефективність та безпеку авіаційного руху, а також надання рекомендацій щодо оптимального використання мульті-GNSS у повітряній навігації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи к.т.н., доцент кафедри аеронавігаційних систем Сушич Олексій Петрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62314
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аеронавігаційних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_272_ОПР_Лавренчук Р.Ю (1).pdf9.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.