Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62227
Title: Мобільний застосунок для організації бізнес заходів
Authors: Грушецький, Назарій Ігорович
Keywords: дипломна робота
Swift
мобільний застосунок
інтерфейс
фреймоворк CSS
JavaScript
HTML
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Грушецький Н. І. Мобільний застосунок для організації бізнес заходів. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 63 с.
Abstract: Сучасний темп життя вимагає, щоб ми планували кожен момент свого існування. Коли йдеться про організацію не лише власного часу, а й планування майбутніх подій і конференцій, це стає викликом через потребу ураховувати не лише свій графік, але й плани інших людей. Ефективним рішенням цієї задачі є використання спеціалізованого додатку для планування, який об'єднує всі необхідні функції, такі як визначення місця, дати, часу та кількості учасників події. Такий застосунок повинен враховувати не лише індивідуальні вподобання, але й думку всієї групи. Розуміється, що це завдання пов'язане із певними труднощами, оскільки воно обов'язково враховує як технічні, так і теоретичні та соціальні аспекти. Створення такого додатку потребує детального планування, яке охоплює як технічні, так і теоретичні аспекти, починаючи від етапу ідеї і закінчуючи втіленням в життя. У процесі розробки мобільного додатку для iOS виникає ідея та мотивація, які переходять до визначення типу додатку та його вимог. Робота над серверною частиною і дизайном інтерфейсу поступово переходить до створення прототипу та тестування. Заключним етапом є публікація готового додатку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Моденов Юрій Борисович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62227
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Грушецький Н.І.pdfДипломна робота магістра2.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.