Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62226
Title: Вебзастосунок для інтернет-магазину
Authors: Доболюк, Артем Миколайович
Keywords: дипломна робота
WEB
веб-додаток
JavaScript
потік даних
клієнт-сервер
розробка
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Доболюк А.М. Вебзастосунок для інтернет-магазину. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 108 с.
Abstract: У сучасному інформаційному суспільстві кожне стабільне підприємство повинно мати свій представницький веб-сайт в Інтернеті для інформаційної підтримки свого бізнесу. Використовуючи веб-сайту бізнес може вирішувати такі завдання, як представлення свого бізнесу в Інтернеті, збільшення потенційної аудиторії покупців, підтримка бренду, підвищення пізнаваності та інформування громадськості. Розробка сайту компанії є актуальною і популярною сферою діяльності, оскільки сайт компанії в інтернеті є досить дешевим і масштабним способом реклами, який дозволяє існуючим та потенційним клієнтам легко отримувати інформацію про товари і послуги компанії. , інформацію про їхні бізнес-вигоди, які можуть допомогти знайти нових клієнтів і ділових партнерів і, отже, допомогти збільшити продажі та прибутковість бізнесу. У даній роботі розглядається розробка та створення веб-додатку купівлі товарів. Завдяки численним перевагам і вигодам онлайн-покупок більшість людей віддають перевагу онлайн-шопінгу, ніж фізичному. За останній час процес прийняття рішень про покупку різко змінився. Покупці ретельно досліджують інформацію в Інтернеті, перш ніж поговорити з продавцем. Також покупці все частіше роблять покупки безпосередньо в Інтернеті за допомогою своїх смартфонів, а не відвідують звичайні магазини. Інтернет зробив ведення бізнесу простішим і швидшим. Зі стрімким розвитком глобальної тенденції покупок онлайн та електронної комерції призвело до змін ведення бізнесу людьми. Покупки в онлайн-магазинах економлять час, як покупців так і продавців, зменшуючи кількість запитів щодо наявності товару на складі, специфікацій, годин роботи або іншої інформації, яку можна легко знайти на сторінках компаній і продуктів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Моденов Юрій Борисович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62226
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Доболюк А.М.pdfДипломна робота магістра2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.