Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62191
Title: Телеграм бот на базі технології ChatGPT-3.5
Authors: Квашук, Ренат Олегович
Keywords: дипломна робота
телеграм бот
обробка природної мови
JavaScript
безпека
WebStorm
Open API
ChatGPT-3.5
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Квашук Р. О. Телеграм бот на базі технології ChatGPT-3.5. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні технології проектування». - Київ, 2023. – 97 с.
Abstract: Сучасний світ інформаційних технологій надає безмежні можливості для розробки інноваційних програмних рішень, спрямованих на полегшення та покращення спілкування користувачів з комп'ютерами та електронними пристроями. Однією з передових технологій в цьому контексті є штучний інтелект, який здатний аналізувати тексти, взаємодіяти з користувачами та надавати інформаційну підтримку. Кваліфікаційна робота присвячена створенню та дослідженню телеграм-бота, побудованого на основі передових технологій штучного інтелекту, зокрема моделі GPT-3.5. Цей бот призначений для автоматизованої обробки повідомлень в месенджері Telegram та надання інтелектуальних відповідей на запити користувачів. Дана кваліфікаційна робота розглядає технічні аспекти розробки та функціональні можливості розробленого телеграм-бота на базі технології ChatGPT-3.5. Досліджуються методи взаємодії бота з користувачами, його здатність адаптуватися до різноманітних завдань та роль в поліпшенні спілкування в онлайн-середовищі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Олена Толстікова.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62191
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Квашук Р.О.pdfДипломна робота магістра3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.