Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62185
Title: Універсальний веб-сервіс керування сповіщеннями
Authors: Лебеденко, Ганна Юріївна
Keywords: дипломна робота
інтеграція з API
EDD
мікросервісна архітектура
монолітна архітектура
розподілені сховища даних
Apache Kafka
CQRS
Event Sourcing
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лебеденко Г. Ю. Універсальний веб-сервіс керування сповіщеннями. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 84 с,
Abstract: У сучасному світі, коли інформація стає важливим ресурсом і бушує як потік надходження сповіщень з різних джерел та платформ, ефективне управління цими сповіщеннями стає актуальною та необхідною задачею. Під час нашої цифрової ери, багато користувачів мають велику кількість облікових записів на різних веб-платформах та сервісах, таких як Google Calendar, Microsoft Outlook, Jira, Trello, Telegram, Gmail. Проект передбачає створення інтегрованої платформи, яка дозволить користувачам об’єднувати, упорядковувати та керувати сповіщеннями зі всіх їхніх облікових записів і джерел. Постійне зростання кількості веб-програм і платформ, які користуються користувачі, робить актуальним питання ефективного керування сповіщеннями з цих джерел. Користувачі потребують зручний інструмент, який допоможе їм ефективно взаємодіяти з інформацією та не втрачати час на перевірку різних платформ. Такий проект є актуальним у сучасному світі, де інформація є ключовим ресурсом. В сучасному бізнес-середовищі автоматизація робочих процесів є ключовим елементом для підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємств. Інтенсивний темп технологічного розвитку, зростання обсягів даних та динаміка бізнес-операцій ставлять перед організаціями виклики, які можна ефективно вирішити за допомогою автоматизації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Райчев Ігор Едуардович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62185
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Лебеденко_Г.Ю.pdfДипломна робота магістра1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.