Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62184
Title: Фреймворк Acumatica з модулем штучного інтелекту для комерційних продаж
Authors: Бойченко, Вадим Олександрович
Keywords: дипломна робота
інтерфейс CHAT GPT
вікно створення API ключів
екран налаштування для CHAT GPT API
екран CASES для відповіді ШІ
вибірка елементів для відповіді
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бойченко В. Фреймворк Acumatica з модулем штучного інтелекту для комерційних продаж. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», “«Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 63 с.
Abstract: Сучасний бізнес серед гострої конкуренції та постійних змін потреб споживачів потребує не лише ефективності у фінансовому управлінні та обліку, але і використання передових технологій, які допоможуть підвищити прибутковість та забезпечити стабільний розвиток. Однією з ключових інноваційних технологій, що зроблять ваш бізнес ефективнішим і конкурентоздатним, є штучний інтелект (ШІ). Однак, для успішної імплементації ШІ в комерційних продажах потрібен сучасний фреймворк, і Acumatica є ідеальним вибором. Метою дипломної роботи є розробка програмного продукта на базі фреймворку Acumatica с використанням штучного інтелекту для комерційних продаж. - Відповідно до поставленої мети було поставлено наступні завдання: - Огляд модуля штучного інтелекту - Аналіз предметної області - Аналіз існуючих рішень - Дослідити фреймворк Acumatica - Дослідити застосунок з використання фреймворку Acumatica та штучного інтелекту для комерційних продажів. Для розв’язання поставлених завдань і досягнення мети дослідження були застосовані такі методи дослідження: - аналіз теоретичного матеріалу з приводу раціонального використання штучного інтелекту в різних сферах. - аналіз та вибір методів і технологій розробки програмного продукту з використанням штучного інтелекту для комерційних продажів Об’єкт - фреймворк Acumatica з модулем штучного інтелекту для комерційних продажів. Предмет дослідження - фреймворк Acumatica. Методи дослідження - аналіз, порівняння та дослідження інформації для з’ясування стану штучного інтелекту та фреймворку Acumatica. Наукова новизна отриманих результатів - програмний продукт для компаній з використанням штучного інтелекту для продажів товару. Практичне значення отриманих результатів - програмний продукт на базі фреймворку Acumatica з модулем штучного інтелекту для комерційних продажів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Хoлявкіна Тетяна Вoлoдимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62184
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Бойченко В.О.pdfДипломна робота магістра1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.