Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62165
Название: Система планування графіків польотів повітряних суден
Авторы: Маковська, Дар’я Юріївна
Ключевые слова: дипломна робота
маршрутизація
повітряні судна
повітряні траси
маршрутизація
оптимальні рейси
модуль розробки програмного забезпечення
метод гілок і меж
метод гілок і ціни
JavaScript
Spring Framework
система створення графіків польотів
Дата публикации: 31-дек-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Маковська Д.Ю. Система планування графіків польотів повітряних суден. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 105 с.
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день важко уявити прогресивну країну без авіасполучення. Натомість в нашій країні наразі відбувається війна, повітряний простір закритий, більшість аеропортів розбомблена і деякі з них ніколи більше не запрацюють. Але це все не має зупиняти розвиток і розробки в різних галузях, адже по закінченню війни потрібно буде прикласти багато зусиль у відбудову і оновлення всіх сфер функціонування країни. Авіагалузь має високий пріоритет на відновлення, адже складно уявити успішну державу без її наявності. Авіація безпосередньо впливає на економіку країни, можливість імпорту і експорту, туризм, який також вносить свій вклад в економіку країни. Тому розвиток авіації має вагоме значення для країн, що розвиваються. Авіаційний транспорт має неабиякий вплив в світовій економіці. Повітряний транспорт дає змого швидко доставляти як пасажирів так і товар з точки А в точку Б на дуже масштабні відстані. Це все є основою якісного сполучення. Завдяки авіатранспорту можна доставити людей і вантаж в майже будь-яку точку світу, саме це дає величезний поштовх до глобалізації. Поряд з цим значного розвитку зазнає світова економіка, адже на неї значно впливає розробка новітніх засобів і автоматизація зв’язку і транспорту. Глобальне економічне зростання сприяє підвищенню попиту на авіаційні перевезення. Потреби зростають прямо пропорційно до міри підвищення самої економіки. Однією з найголовніших причин зростання світової економіки є саме авіаперевезення. Адже збільшення потреб прямо пропорційно впливає на збільшення і розвиток галузі, яка в свою чергу напряму впливає на світову економіку. Постійне збільшення шляхів зв’язку з глобальною магістраллю авіаперевезень сприяє підвищенню продуктивності і більшому задоволенню потреб, надає полегшений доступ до ринків, покращуючи як внутрішні, так і зовнішні зв’язки між виробництвами. В свою чергу це дає змогу використовувати доступніший шлях до 10 ресурсів і світових ринків капіталу. Глобальний економічний розвиток можливий тільки при наявності такого необхідного фактора як повітряна галузь. Більше третини всіх товарів і торгів відправляється авіатранспортом, адже це досить швидко, а для товару що псується це ключовий фактор. Тому міжнародний ринковий бізнес нереально уявити без повітряного транспорту. Повітряне сполучення створює єдину в світі надшвидку транспортну мережу. Вона є необхідною для існування бізнесу. Існування бізнесу з повітряним сполученням сприяє економічному зростанню. Економічне зростання має властивість генерування нових робочих місць. Як наслідок стимулює зовнішню міжнародну торгівлю та туризм.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Зіатдінов Юрій Кашафович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62165
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_Маковська_Д.Ю.pdfДипломна робота магістра2.71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.