Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61970
Title: Концепція міжнародного військового трибуналу для покарання російської федерації за військові злочини під час повномасштабного вторгнення
Authors: Акопян, Гаяне Гарніківна
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
міжнародне гуманітарне право
військові зочини
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Акопян Г. Г. Концепція міжнародного військового трибуналу для покарання російської федерації за військові злочини під час повномасштабного вторгнення. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 82 с.
Abstract: Протягом тривалого часу людство стикалося з війнами та їх наслідками – з діями, які за чинним міжнародним правом є міжнародним злочином. Події минулого століття показують, що такі дії є однією з найважливіших проблем людства. Міжнародна спільнота була обурена цими подіями та різко критикувала, засуджувала та засуджувала військових злочинців Другої світової війни та подій останнього десятиліття ХХ століття. Однак питання про відповідальність держав і окремих осіб за вчинення міжнародних злочинів залишається актуальним і в сьогоденні. Сучасність показує, що людство, незважаючи на численні міжнародно-правові акти, створення міжнародних організацій і величезний науковий прогрес, все ще потребує поглибленого вивчення цього питання. Це особливо актуально для практики прав людини в Європі загалом і в Україні зокрема в контексті нинішніх подій російської збройної агресії.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н., Замула А.Ю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61970
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Акопян Г.Г..pdf843.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.