Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61958
Title: Міжнародно-правове регулювання співпраці держав у боротьбі з тероризмом на сучасному етапі
Authors: Лещенко, Кирило Сергійович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
міжнародний тероризм
боротьба з тероризмом
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лещенко К.С. Міжнародно-правове регулювання співпраці держав у боротьбі з тероризмом на сучасному етапі. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 112 с.
Abstract: Сьогодні міжнародний світопорядок стикається з багатьма глобальними викликами, якими є глобальне поширення епідемії коронавірусу COVID-19, ескалація військової агресії Росії проти України, «сирійське питання», загострення збройного конфлікту між Ізраїлем та Палестиною, питання міжнародної безпеки стоїть на порядку денному міжнародної спільноти. У сучасних умовах однією з найнебезпечніших загроз міжнародній безпеці та світовому порядку є міжнародний тероризм, який є одним із інструментів політичної дестабілізації суспільства внаслідок загострення геополітичних, соціокультурних і релігійних протиріч у національному та міжнародному масштабах. арена. Життя держав поступово вийшло за межі національної злочинності кожної держави і перетворилося на глобальне, криміногенне явище, для протидії якому потрібна співпраця всього міжнародного співтовариства – держав, міжнародних організацій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н.,Онищенко О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61958
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Лещенко К.С..pdf782.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.