Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61896
Title: Інженерні та планувальні заходи захисту населення від впливу шуму повітряних суден
Authors: Крюк, Данило Сергійович
Keywords: інженерні та планувальні заходи
захист населення
вплив шуму на населення
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Крюк Д.С. Інженерні та планувальні заходи захисту населення від впливу шуму повітряних суден. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 50 с.
Abstract: На сьогодні в умовах військового часу, на жаль, аіаційна галузь не є пріоритетною. Але відкидати повністю цю сферу не можливо, так як це одна з основних транспортних галузей як у світі, так і в довоєнні часи Україні. На сьогодні є парк літаків, який потрібно обслуговувати та знаходитись на території аеропортів як і у минулий час. На території аеропортів та авіаційних підприємств України лишаються служби безпеки, хімічні лабораторії, служби з охорони праці, медсанчастини та інші.Метою представленої бакалаврської роботи є дослідження шумового забруднення від аеропортів, розгляд процесів впливу шумового забруднення на здоров’я людей, які працюють на приаеродромній території та на населення, яке мешкає неподалік від зони аеропорту, проаналізувати сучасний стан моніторингу шумового забруднення приаеродромної території та аеропорту, вивчення питань захисту населення від шуму та проведення акустичного розрахунку для інженера з охорони праці зони аеропорту.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Захист об'єктів критичної інфраструктури» Керівник проекту: к.м.н., професор Халмурадов Батир Данатарович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61896
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової та цивільної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_Крюк_диплом.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.