Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61864
Title: Фінансовий менеджмент державних підприємств та шляхи його удосконалення
Authors: Мельник, Вікторія Володимирівна
Keywords: фінансовий менеджмент
механізми
державні підприємства
формування
шляхи
удосконалення
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мельник В.В.Фінансовий менеджмент державних підприємств та шляхи його удосконалення – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 135 с.
Abstract: Діяльність ДП має стратегічне значення для забезпечення економічної безпеки держави, у т.ч. фінансової. Тому до фінансового менеджменту ДП висуваються особливі вимоги в частині встановлення стратегічних орієнтирів розвитку, серед яких є: фінансова безпека ДП як суб’єкта господарювання, стійкість фінансового стану підприємства, результативність фінансово-господарської діяльності, стратегічне фінансове зростання, протидія фінансовим ризикам та усунення їх наслідків, збалансованість фінансових інтересів держави - власника підприємства та стейкхолдерів, виважена дивідендна політика. Комплексний характер цільових таргетів фінансового менеджменту ДП, їх складність і взаємозалежність потребує застосування аналітичних методів,виділення причин і результуючих показників для побудови економічних моделей і застосування певних методів розрахунку впливу факторів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит». Керівник проекту: к.е.н., доцент Вікторія Козлова
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61864
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Мельник В.В._2023.pdfДипломна робота7.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.