Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61828
Title: Міжнародні морські перевезення в структурі експортної логістики України
Authors: Мазуренко, Ірина Миколаївна
Keywords: дипломна робота
міжнародні морські перевезення
морське сполучення
експортна логістика
міжнародна торгівля
логістичні компанії
міжнародні логістичні мережі
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мазуренко І.М. Міжнародні морські перевезення в структурі експортної логістики України. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет.- Київ, 2023. - 134 с.
Abstract: У зв'язку з глобалізацією економіки і розширенням міжнародної торгівлі морський транспорт і морська логістика, як і раніше, відіграють найважливішу роль. Розвиток світової економіки вимагає ефективного управління ланцюжками поставок, оптимізації транспортних маршрутів і вдосконалення логістичних процесів. Глобальні політичні та економічні зміни впливають на географію світової торгівлі, змінюючи обсяги і напрямки перевезень. Зростаюча екологічна свідомість і прагнення до сталого розвитку також роблять морську логістику актуальною темою. Впровадження технологічних інновацій та врахування геополітичних чинників додають новий вимір у вивчення та вдосконалення морського транспорту. Повномасштабне вторгнення на територію України змінило вектор логістичних маршрутів та збільшило їх вартість. Світова економіка зазнала значних змін та адаптувалася до нового сценарію перевезень. Україна, в свою чергу, зазнала великих втрат через блокаду портів та неможливістю експортувати зерно до країн світу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини». Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент Прокоп’єва Аліна Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61828
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_292_МазуренкоІМ.pdfДипломна робота1.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.