Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61823
Title: Сучасні тенденції розвитку міжнародного співробітництва в космічній галузі
Authors: Трегубов, Данило Юрійович
Keywords: дипломна робота
міжнародне співробітництво
авіакосмічна галузь
співробітництво України в космічній галузі
розвиток космічної галузі України
міжнародне співробітництво в космічній галузі
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Трегубов Д.Ю. Сучасні тенденції розвитку міжнародного співробітництва в космічній галузі. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет.- Київ, 2023. - 100 с.
Abstract: На нинішньому етапі космічна діяльність і її науково-виробнича база перетворилася на незалежну галузь світової економіки, яка функціонує відповідно до загальних закономірностей та тенденцій розвитку. Космічна галузь в глобальній економіці динамічно розвивається з врахуванням процесів потужного трансферу космічних технологій і тісно взаємодіє з іншими галузями – від військової сфери до цивільної, та слугує підгрунтям цілого комплексу комерційних послуг, пов'язаних з космічною індустрією. Це забезпечує комерціалізацію космічної діяльності та стрімкий розвиток космічної промисловості, стимулює розробки та реалізації нових, космічного призначення продуктів, технологій та послуг, що створює сильний імпульс для зміцнення індустріальної конкуренції на глобальному, міжрегіональному, міждержавному та національному рівнях.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини». Керівник проекту: кандидат економічних наук, професор Татаренко Наталія Олексіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61823
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_292_ТрегубовДЮ.pdfДипломна робота845.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.