Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61369
Title: Формування механізму професіоналізації управлінської діяльності
Authors: Фендьо, Олена Миколаївна
Keywords: управлінська діяльність
професіоналізація
механізм
професіоналізм
Issue Date: 30-Sep-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фендьо О.М. Формування механізму професіоналізації управлінської діяльності // X Всесвітній конгрес «Авіація в XXI столітті»: Безпека в авіації та космічні технології. 28-30 вересня 2022 р.
Abstract: Управлінська діяльність в Україні на сучасному етапі вимагає від керівників підприємств різних організаційно-правових форм інноваційного підходу, який ґрунтується на прийнятті оригінальних, творчих рішень, здатності до гнучкості та адаптації в умовах нестабільного зовнішнього та внутрішнього середовища. Розглянуто сутність понять професіоналізм та професіоналізації управлінської діяльності. Визначено механізм формування професіоналізації управлінської. діяльності та напрями його подальшого розвитку та вдосконалення.
Description: 1. Цвык В. А. Профессионализация как социальный процесс. [Эл. ресурс]. URL: http://ecsocman.hse.ru/data/229/037/1232/Tsvyk.doc. 2. Черничко Т. В. Професіоналізація як процес підвищення ефективності управлінської діяльності в контексті європейських стандартів. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. 2015. Вип. 12. Ч. 3. С. 53-56. 3. Слоньовський М. В. Професіоналізм у системі публічного управління як основа розвитку кадрів публічної служби в Україні: методологічний аспект. Теорія та практика державного управління. 2018. Вип. 1. С. 175-181.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61369
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри технологій управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Механізм УП_Фендьо О.М..pdf167.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.