Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61239
Title: Особливості проведення занять з баскетболу серед студентів НТУУ "КПІ" в дистанційному форматі
Authors: Яременко, О.М.
Keywords: практичні заняття
баскетбол
дистанційний формат
організація
асинхронний режим
освітні платформи
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Яременко О.М. Особливості проведення занять з баскетболу серед студентів НТУУ "КПІ" в дистанційному форматі // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 88 - 91.
Abstract: Уведений воєнний стан в Україні з 24 лютого 2022 року унеможливлює очне навчання здобувачів освіти, тому дистанційне навчання стало єдиною доступною формою в системі освіти. Так, відповідно до Закону України «Про освіту» статті 571 щодо державних гарантій в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану, зазначено, що здобувачам освіти, які в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану в Україні чи окремих її місцевостях, оголошених у встановленому порядку (особливий період) були вимушені змінити місце проживання (перебування), залишити робоче місце, місце навчання, незалежно від місця їх проживання (перебування) на час особливого періоду гарантується організація освітнього процесу в дистанційній формі або в будь-якій іншій формі, що є найбільш безпечною для його учасників. Дистанційне навчання – це не альтернатива очному навчанню. Безумовно, студенти мають навчатися в очному форматі, розвиватися, спілкуватися, соціалізуватися, проте воєнний стан вніс свої корективи у навчально-виховний процес.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61239
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.