Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61234
Title: Модель формування цінностей здорового способу життя студентів ВОЗ з використанням освітніх стратегій у процесі фізичного виховання
Authors: Фотинюк, В.Г.
Keywords: здоровий спосіб життя
фізичне виховання
освітній процес
модель формування
стратегія
мотивація
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фотинюк В.Г. Модель формування цінностей здорового способу життя студентів ЗВО з використанням освітніх стратегій у процесі фізичного виховання // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 71 - 72.
Abstract: Під час навчання у вищому навчальному закладі в студентів формується інша активна життєва позиція, ніж у шкільні роки, і вони по іншому оцінюють свої можливості. Їхня свідомість досягає рівня, при якому виникає потяг до самоосвіти, самовиховання, самовдосконалення, що в кінцевому рахунку призводить до розуміння здоров’я як цінності й виникнення почуття відповідальності за його стан. Разом з тим, система стійких переконань притаманна не всім студентам, деякі з них не можуть самостійно визначитися у виборі своєї позиції щодо здоров’я як життєвої цінності.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61234
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Модель формування цінностей.pdf524.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.