Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61229
Title: Проблема відповідальності викладачів фізичного виховання під час проведення практичних занять у дистанційному форматі
Authors: Романій, С.М.
Keywords: відповідальність викладача
дистанційний формат
практичні заняття
фізичне виховання
проблеми
освіта
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Романій С.М. Проблема відповідальності викладачів фізичного виховання під час проведення практичних занять у дистанційному форматі // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 59 - 61.
Abstract: Починаючи з 2020 року, коли пандемія, спричинена гострою респіраторною хворобою COVID-19, потім – SARS-CoV-2, внесла свої корективи в освітній процес, творці комп’ютерних технологій та інновацій зробили величезний крок вперед в тому числі у сфері надання освітніх послуг – виникла можливість здійснювати освітню діяльність всіх закладів освіти за допомогою комп’ютерів у так званому «форматі онлайн». Пізніше, з урахуванням особливостей воєнного стану, введеного відповідно до Указу Президента України № 64 від 24.02.2022 (в редакції Указу Президента № 757/2022 від 07.11.2022) та з огляду на неможливість використання власних навчальних корпусів внаслідок переміщення керівниками закладів вищої освіти було продовжене подальше впровадження освітнього процесу у дистанційному режимі.
Description: 1. Про затвердження Положення про організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в установах і закладах освіти: Наказ Міністерства освіти і науки України від 26.12.2017 № 1669. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0100-18#Text 2.Кримінальний кодекс України. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61229
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Проблема відповідальності викладачів.pdf469.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.