Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Title: Вдосконалення системи міжнародної торгівлі підприємства харчової промисловості (на прикладі ПАТ МХП)
Authors: Цвик, Юлія
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
міжнародна торгівля
харчова промисловість
експорт
розвиток
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Торгівля між країнами вважається найважливішою та основною формою міжнародних відносин. Народи світу активно вели торгівлю продукцією, тобто обмінювалися товарами, які були у надлишку на товари, яких не вистачало, ще задовго до того, як остаточно сформувалося світове господарство. Саме ця причина стала поштовхом для єдиної моделі міжнародної торгівлі між державами. Зовнішня торгівля завжди була і залишається основою міжнародних економічних відносин, тому що зростання зв’язків між країнами сприяло формуванню міжнародного поділу праці та призвело до згуртування країн в одне ціле. Позиції країни на міжнародному ринку харчової промисловості залежать від активності залучення її в систему міжнародних економічних відносин. Для досягнення високих позицій на світовій арені продовольства потрібно нарощувати свій експортний потенціал. У сучасних умовах господарювання, на національному ринку харчової промисловості, активно нарощують свої потужності Транснаціональні корпорації, це призводить до того, що потрібно шукати нові шляхи розвитку потенціалу підприємств харчових продуктів на міжнародному ринку
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент Наталія КОВАЛЕНКО
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_211_ЦВИК_Ю_А.pdfКваліфікаційна робота2.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.