Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61125
Title: Нарисна геометрія: методичні рекомендації до виконання домашнього завдання
Authors: Макаренко, Микола Григорович
Keywords: нарисна геометрія
домашнє завдання
проєкції
точка
площина
пряма
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Нарисна геометрія: методичні рекомендації до виконання домашнього завдання / уклад.: В.М. Василенко, М.Г. Макаренко, В.І. Макаров.-К.: НАУ, 2023.-32с.
Abstract: Містять варіанти задач домашнього завдання з основ геометричного моделювання за методом двох зображень на взаємно перпендикулярні площини проєкцій та методичні рекомендації до їх виконання. Для здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" спеціальностей: 134 "Авіаційна та ракетно-космічна техніка" освітньо-професійних програм "Літаки і вертольоти", "Обладнання повітряних суден"; 142 "Енергетичне машинобудування" освітньо-професійних програм "Газотурбінні установки і компресорні станції", "Авіаційні двигуни та енергетичні установки".
Description: ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………….………3 ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ……………….……..4 ОСНОВНІ ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ…………………………………………………....12 П ОЗИЦІЙНІ І МЕТРИЧНІ ЗАДАЧІ З ТОЧКИ, ПРЯМОЇ, ПЛОЩИНИ……………………………………………………….....15 ПЕРЕТИН КОНІЧНОЇ ПОВЕРХНІ ПЛОЩИНОЮ……………...18 ПЕРЕТИН ПОВЕРХОНЬ КОНУСА І СФЕРИ…………………...23 ПРОЄКЦІЙНІ ОСНОВИ ПОБУДОВИ ЗОБРАЖЕНЬ……….....26 ДОДАТОК ………………….………………………………..............30
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61125
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нарисна геометрія Методичні рекомендації.pdf8.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.