Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61019
Название: Автоматизація проектування приладних слідкуючих систем авіаційної aвтоматики
Авторы: Духота, Ілля Дмитрοвич
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
слідкуюча система
сельсин
обертовий трансформатор
передатна функція
програмне забезпечення
моделювання
Дата публикации: 22-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Духота І. Д. Автоматизація проектування приладних слідкуючих систем авіаційної aвтоматики. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 57 с.
Краткий осмотр (реферат): Слідкуючі системи за принципом дії і конструкції є найбільш універсальним типом систем автоматичного керування. Це обумовлено тим, що специфічні робочі режими систем стабілізації і систем програмного керування є окремими випадками можливих режимів слідкування. Силові слідкуючі системи призначаються для керування об'єктами з великою інерційністю і мають у своєму складі потужні електромашинні і електро-гідравлічні виконавчі приводи. Поряд з силовими слідкуючими системами в автоматичних пристроях широко застосовуються приладові слідкуючі системи. Вони являють собою малогабаритні швидкодіючі системи малої потужності, призначені для дистанційного вимірювання кутових і лінійних переміщень або швидкостей і управління мало інерційними об'єктами. У роботі викладені питання теорії і практики автоматизації проектування слідкуючих систем авіаційної автоматики.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник роботи: к.т.н., професор кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів, Аблесімов Олександр Костянтинович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61019
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційних комп'ютерно-інтегрованих комплексів (НОВА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3. Духота І.Д..pdfКваліфікаційна робота з пояснювальною запискою2.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.