Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60956
Назва: Комп'ютерна система моніторингу активності користувачів і стану апаратного забезпечення компанії
Автори: Старовєров, Іван Олександрович
Ключові слова: сервер доменних імен
прикладний програмний інтерфейс
протокол передачі файлів
локальная мережа
гіперконвергентна інфраструктура
графічний інтерфейс користувача
дипломна робота
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Аналіз даних у режимі реального часу дозволяє оперативно визначати чинники, що впливають швидкість обробки транзакцій бізнес-додатків. Однією з ключових можливостей цього рішення є моніторинг стану та продуктивності трейдингових мереж. Контролюються показники щодо ринкових даних, потоків замовлень, шлюзів для передачі замовлень, затримки при обробці транзакцій. Мережі стають масштабнішими і складнішими, що створює нові проблеми для ІТ-персоналу. Розширюється застосування мобільних пристроїв для доступу до зростаючих обсягів даних з дедалі більших джерел, багато з яких з'явилися завдяки віртуалізації. Завдання, що вирішуються ІТ-персоналом, ще більше ускладнюються через підвищення вимог користувачів до надійності мережевих підключень та швидкості роботи програм. Внаслідок складності мереж у них утворюються мертві зони (blind spots), де зароджуються мережеві проблеми та організуються атаки.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Дрововозов В.І.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60956
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2022_123_СтаровєровІО.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.