Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60946
Название: Рекомендаційна система оптимального вибору безпілотного літального апарата із заданими властивостями
Авторы: Наволоков, Олександр Олександрович
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
безпілотний літальний апарат
рекомендаційна система
оптимальний вибір
фільтрація
сортування
задані властивості
база даних
Дата публикации: 20-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Наволоков О. О. Рекомендаційна система оптимального вибору безпілотного літального апарата із заданими властивостями. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 127 с.
Краткий осмотр (реферат): У найширшому сенсі інформаційна система є програмним комплексом, функції якого полягають в підтримці надійного зберігання інформації в пам'яті пристрою, виконанні специфічних для даного застосування перетворень інформації і обчислень, наданні користувачам зручного і легко освоюваного інтерфейсу. Також в таких системах потрібно забезпечувати стандартизовані набори даних та параметрів, для кращого зберігання, обробки та видачі результаті. У зв’язку з війною в Україні потрібно приймати різноманітні швидкі та якісні рішення для забезпечення перемоги на всіх фронтах. Одним із найкращих інструментів боротьби із окупантами – використання БПЛА, які корисні не тільки під час розвідки, але й самого бою. Процесі підбору БПЛА для певного виду діяльності можуть виникнути складності з їх пошуком. На даний момент в Україні немає якісного та надійного сервісу для пошуку та вибору БПЛА. В зв’язку з тим, виникає необхідність створення надійної системи для підбору БПЛА за певними параметрами та характеристиками – для прискорення та покращення вибору. Для вирішення цих проблем створюється система (веб-сервіс), що дозволить здійнсювати якісний та надійний пошук БПЛА із заданими властивостями.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник роботи: д.т.н., профессор, зав. кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів, Синєглазов Віктор Михайлович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60946
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційних комп'ютерно-інтегрованих комплексів (НОВА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФАЕТ_КП-403. Наволоков О. О..pdfКваліфікаційна робота з пояснювальною запискою4.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.