Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60937
Название: Система навігації відвідувачів великих торгових центрів
Авторы: Ніколаєв, Сергій Олександрович
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
навігація
система
координати
приміщення
переміщення
мобільний додаток
Retroville
Дата публикации: 20-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Ніколаєв С. О. Система навігації відвідувачів великих торгових центрів. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 80 с.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено додаток з навігації в торгівельних центрах на прикладі Retroville. Досліджено сукупність необхідних умов, що забезпечують найкращий підхід до розробки додатку з навігації в торгівельних центрах на прикладі Retroville. Під час наукових досліджень були застосовані різноманітні методи в залежності від поставлених завдань. Зокрема, використовувався ситуаційний підхід, методи статистичного аналізу, порівняння, прогнозування, а також графічні та табличні методи. У результаті аналізу методів навігації в цій роботі було встановлено, що найбільш доцільним і вигідним є використання технологій Wi-Fi та Bluetooth. Розглянуто два підходи до розробки додатку для навігації: використання Bluetooth-маячків Beacon для навігації в приміщенні торговельного центру та Indoor-навігація з використанням доповненої реальності. У практичній частині роботи описані етапи розробки алгоритмічного забезпечення для системи навігації в торговельному центрі. Також була проведена детальна описовість черговості роботи додатку і його практичне тестування.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник роботи: д.т.н., профессор, зав. кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів, Синєглазов Віктор Михайлович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60937
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційних комп'ютерно-інтегрованих комплексів (НОВА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ніколаєв Сергій.pdfКваліфікаційна робота з пояснювальною запискою2.57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.