Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60848
Название: Web додаток "Європа для українців"
Авторы: Брояк, Вікторія Олегівна
Ключевые слова: дипломна робота
Європейський Союз
web додаток
мови програмування
інтегроване середовище розробки програмного забезпечення (ide)
реалізація інтерфейсу користувача
Дата публикации: 5-июл-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Брояк В.О. Web додаток "Європа для українців". - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 76 с.
Краткий осмотр (реферат): Більше року триває російське вторгнення в Україну. Це призвело до руйнівної гуманітарної кризи, через яку мільйони українців залишилися без домів. На жаль, з кожним днем все більше українців втрачають свої домівки та починають життя з чистого листа. Багато з них були змушені шукати притулку в сусідніх країнах і в Європейському Союзі. Наразі ЄС надає тимчасовий захист українцям, які виїхали за кордон, та допомагає влаштуватися там. Однак, маючи таку кількість країн ЄС на вибір, може бути складно визначити, яка країна найкраще підходить для окремої людини чи сім’ї. Для вирішення цієї проблеми розробляється web додаток під назвою «Європа для українців», який надає українцям вичерпну інформацію про країни-члени ЄС, допомагаючи їм приймати зважені рішення щодо того, де оселитися та на яку підтримку вони можуть розраховувати. Основною метою цього дослідження є проектування та розробка web додатку, який збиратиме та представлятиме інформацію про різні аспекти країн-членів ЄС, які є найбільш актуальними для українських біженців, які шукають тимчасового захисту в цих країнах. Додаток буде надавати вичерпну актуальну інформацію про різні фактори, дозволяючи користувачам порівнювати різні країни та приймати обґрунтоване рішення про те, де оселитися. Web додаток «Європа для українців» є актуальним як для українських біженців, так і для країн ЄС. Для українських біженців це стане цінним інструментом для прийняття обґрунтованих рішень щодо того, де оселитися в ЄС, на основі факторів, які для них найбільше стосуються. Додаток дозволить їм порівнювати різні країни та отримувати доступ до актуальної інформації з різних аспектів, забезпечуючи тим самим підтримку, необхідну для початку нове життя в новому домі. Новизна проекту полягає в тому, що для країн-членів ЄС web додаток сприятиме інтеграції українських біженців у їхні суспільства, дозволяючи їм максимально використати можливості, які їм надаються.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Холявкіна Тетяна Володимирівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60848
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_Брояк В.О..pdfДипломна робота бакалавра1.8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.