Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60833
Название: Програмні засоби комплексного тестування програмного продукту на прикладі Playzone Minecraft.
Авторы: Кравченко, Микола Олексійович
Ключевые слова: дипломна робота
тестування ПЗ
класи тестів
функціональне тестування
навантажувальне тестування
тестування безпеки
життєвий цикл ПЗ
вимоги користувача
методологія тестування
комплексне тестування
засоби тестування
тест-кейси
Дата публикации: 5-июл-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Кравченко М.О. Програмні засоби комплексного тестування програмного продукту на прикладі Playzone Minecraft. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 90 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота розроблена для представлення програмних засобів, що можуть використовуватись для комплексного тестування програмного продукту, а також оцінці ефективності їх використання. Мета роботи – розглянути існуючі програмні засоби, що використовуються для комплексного тестування, а також розробити власні тестів на основі цих засобів та проведення їх аналізу. Ідея роботи – огляд принципів та методів комплексного тестування, а також практичного ознайомлення з інструментами, які використовуються при такому тестуванні. Об’єкт дослідження - не тестований некомерційний проект Playzone. Предмет дослідження - тестування канонічності, функціональності, якості і безпеки веб-сайту проекту Playzone для підвищення досконалості програмного продукту. Методи дослідження - експериментальне спостереження метааналізу поведінки інформаційної системи некомерційного надання послуг. Результат проекту - звіти розроблених і проведених тестів веб-сайту проекту. Також, у роботі буде проведено аналіз існуючих програмних засобів, що використовуються для автоматизації тестування, та їх порівняння з альтернативними інструментами. Кваліфікаційна робота може зацікавити спеціалістів галузі розробки, тестування і підтримки якості ПЗ. Як зазначають автори книги "Фундаментальне тестування програмного забезпечення", Дороті Грехем, Еріка ван Флітта та Ізабелли Уертон : «Підхід, заснований лише на ручному або автоматизованому тестуванні, часто нездатний виявити проблеми в продукті. Використання комплексного тестування, що поєднує в собі різні методи та підходи, дозволяє підвищити ефективність процесу тестування та покращити якість продукту.». У сучасному світі ПЗ використовується в різних галузях життя: від банківської справи до медицини та промисловості. Якість ПЗ має безпосередній вплив на функціонування та безпеку систем, що ґрунтується на цьому ПЗ. З урахуванням вищезазначеного, кваліфікаційна робота на тему "Програмні засоби комплексного тестування програмного продукту на прикладі Playzone Minecraft " є актуальною та має практичну значимість як для загальної структуризації комплексного підходу до тестування, так і покращення якості існуючого бізнес-проекту.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: старший викладач Єрмачков Юрій Олексійович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60833
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_Кравченко М.О..pdf2.19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.