Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60832
Название: WEB-сайт компанії з розробки брендингу
Авторы: Кремінський, Дмитро Володимирович
Ключевые слова: дипломна робота
WEB-сайт
брендинг
програмування
технології верстки WEB-сайтів
прототипування сайту
візуальний сталь
логотип
Дата публикации: 5-июл-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Кремінський Д.В. WEB-сайт компанії з розробки брендингу. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 64 с.
Краткий осмотр (реферат): Враховуючи технічний розвиток суспільства, інформаційні технології відіграють вагому роль у житті як окремої особистості, так і загалом великих ком’юніті. При цьому, завдяки Всесвітній павутині, ми маємо швидкий доступ як до отримання необхідної інформації, ведення комунікації, так і можемо працевлаштовуватись, а глобалізація сприяє цьому у будь-якій точці світу. Задля більш ефективного використання інформаційних ресурсів, користувачі можуть обирати різноманітні web-сайти. На думку сучасних дослідників у сфері маркетингу, web-сайт потрібно розглядати як неодмінну складову залучення потенційних споживачів, яка значно спрощує отримання необхідних послуг. Однією із провідних функцій сайту є онлайн-демонстрація інформації усіх сфер життєдіяльності: від освітньо-просвітницьких до суспільно-політичних із метою детальнішого ознайомлення потенційного клієнта із варіацією послуг, представленою за URL-адресою. Актуальність теми “WEB-сайт компанії з розробки брендингу” виявляється у тому, що web-сайт такої компанії є рішенням низки актуальних проблем, з якими стикається бізнес-сектор, а саме: 1) стрімкий розвиток стартапів. У зв’язку з активним розширенням можливостей інформаційних технологій, молоді та перспективні IT-спеціалісти все частіше створюють свої унікальіні проекти, які несуть неабияку користь у суспільстві та стають справжніми помічниками у нашому буденному та науковому житті. Обираючи для себе спеціалістів з іншої сфери, а саме з розробки брендингу та дизайн концепції, вони знають, що, завдяки привабливому візуальному стилю, який працює як маркетинговий інструмент, потенційна цільова аудиторія може легко віднайти потрібну для неї інформацію, отримати послугу та скористатись влучним засобом вирішення певної проблеми; 2) повільне залучення спонсорів та інвестицій. Для деяких підприємців важливим є залучення інвестицій, замовників, але при цьому їх інформаційні 8 платформи є не привабливими та хаотичними для міжнародної спільноти. Тому, послуговуючись послугами компанії з розробки брендингу, за допомогою осучасненого дизайну web-сторінок та зручного інтерфейсу, компанія або ж послуга замовника може мати більші перспективи розширення своєї діяльності на світовому ринку; 3) дефіцит якісних брендингових компаній, які відповідають ціні та якості. Нині існує варіант отримання цієї послуги через фріланс, що є достатньо дешевим, проте ненадійним, а також через професійні агенції, які здебільшого не співпрацюють із новими стартапами і мають високий ціновий сегмент за свої послуги. Наш варіант при цьому є універсальним, адже ми готові працювати не тільки із потужними стартапами, а й розробляти якісний брендинг для новостворених, до того ж за фіксовану ціну, помітно дешевше ніж у конкурентів на західному ринку. Об’єкт дослідження: розробка web-сайту компанії для створення брендингу. Предмет дослідження: web-сайт компанії, яка надає послугу брендингу.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Єгоров Сергій Вікторович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60832
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_Кремінський Д.В..pdfДипломна робота бакалавра2.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.