Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60830
Название: Web-сайт інтернет магазина компанії «Інфо»
Авторы: Курач, Віктор Михайлович
Ключевые слова: дипломна робота
інтернет
розробка
прототипування
HTML
CSS
налаштування
тестування безпеки
Дата публикации: 5-июл-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Курач В.М. Web-сайт інтернет магазина компанії «Інфо». - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 78 с.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в тому, що з кожним роком, зростаюча кількість користувачів інформаційних технологій, починає купувати товари та послуги в Інтернеті, а не в фізичних магазинах. Відповідно до цього, компанії, які продають товари або послуги, повинні мати добре розроблений та привабливий веб-сайт, щоб залучати нових клієнтів та збільшувати продажі. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та розробка веб-сайту для інтернет-магазину компанії "Інфо" з метою залучення нових клієнтів та збільшення продажів. Основна ідея кваліфікаційної роботи полягає в розробці функціонального та зручного веб-сайту для інтернет-магазину компанії "Інфо", який буде відповідати всім вимогам та потребам сучасних інтернет-користувачів. Для досягнення цієї мети необхідно ретельно вивчити потреби та бажання цільової аудиторії, провести аналіз конкурентів, визначити основні функціональні вимоги до веб-сайту, розробити дизайн та архітектуру веб-сайту, розробити функціонал для перегляду послуг, а також забезпечити безпеку та надійність веб-сайту, провести дослідження ринку та визначити ефективні методи маркетингу та реклами, які допоможуть залучити нових клієнтів та збільшити продажі на веб сайті компанії "Інфо". Основні задачі, які необхідно вирішити при створенні веб-сайту інтернет магазину компанії ‘Інфо’: Розробити зручний та привабливий дизайн веб-сайту; Розробити достатній функціонал для перегляду послуг; Реалізувати комунікацію між представником компанії та клієнта; Оптимізувати сайт для пошукових систем; Забезпечити безпеку сайту.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, Моденов Юрій Борисович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60830
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_Курач В.М..pdfДипломна робота бакалавра3.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.