Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60826
Title: Android-додаток для організації та планування завдань.
Authors: Пашина, Уляна Олексіївна
Keywords: дипломна робота
Andrоid-додаток
мобільний додаток
операційна система
мова прграмування
середовище розробки
розробка
прототип додатку
Google Play
Figma
піктограма
алгоритм
програмне забезпечення
архітектура
тестування
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пашина У.О. Android-додаток для організації та планування завдань. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 68 с.
Abstract: За останні роки смартфони змінили спосіб нашого життя, роботи та спілкування. Ці портативні пристрої, які надають широкий спектр можливостей і застосувань, стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Операційна система Android від Google стала значним учасником ринку смартфонів. Android змінив мобільні технології, надавши розробникам платформу для створення нових додатків завдяки своїй природі з відкритим кодом і великій базі користувачів. Актуальність: смартфони мають значний вплив на суспільство. Вони зробили революцію в таких галузях, як розваги, електронна комерція та охорона здоров’я, надаючи швидкий доступ до інформації та сприяючи безперебійній співпраці. Поширення смартфонів змінило те, як люди взаємодіють із технологіями, зробивши мобільні додатки важливою складовою сучасного життя. Статистика з сайту ms.detector.media показує що, 88 % користувачів смартфонів в Україні використовують андроїд-пристрої. Цікаво, що чим більший розмір екрана смартфона, тим більше часу люди проводять у соцмережах, більше дивиться відео, роблять більше покупок. Все, що раніше робили на десктопі, переводять у смартфон. 38 % користувачів зранку найперше беруть у руки смартфон, щобпрокинутися. Тож для багатьох людей ранок починається не з кави, а зі смартфона. Окрім того, як виявилося, без смартфона не можна снідати чи обідати, відпочивати ввечері. Якщо подивитися детальніше по віку молодих користувачів (16– 24 роки), то виявиться: 66 % із них прокидаються, обідають і засинають зі смартфоном. Звертаючи увагу на цифри, більша частина людей проводить за смартфоном весь свій час, що напряму впливає на психічне здоров'я кожного. Недивно, що інформаційне перевантаження свідомості стає все більш поширеною проблемою суспільства і вчені говорять про це як про цілком реальну загрозу для здоров’я. Інформаційне перевантаження негативно впливає на якість 9 життя, виникають проблеми з пам'яттю, людина не може запам'ятати та згадати про важливі зустрічі, невідкладні справи та т.п. Основною метою виконання дипломної роботи є проектування та розробка android-додатоку для організації та планування задань, завдяки якому можна буде раціонально розподілити свій час, успішно спланувати свій день та пам'ятати про всі задачі та завдання. Новизна прєкту полягає в тому, що для користувачів даний додаток буде узагальненим варіантом корисних функцій та можливостей, які будуть зібрані в одному застосунку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Єгоров Сергій Вікторович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60826
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Пашина У.О..pdfДипломна робота бакалавра2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.