Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60825
Title: Інформаційно-пошукова система надання архітектурних послуг.
Authors: Погорєлов, Дмитро Олегович
Keywords: дипломна робота
інформаційно-пошукова система
Contruct 2
PHP
HTML
JS
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Погорєлов Д.О. Інформаційно-пошукова система надання архітектурних послуг. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 59 с.
Abstract: В наш час більшість людей шукають інформацію в Інтернеті, тому використання веб-сайтів з інформаційною системою для просування послуг компанії може бути ефективним інструментом для залучення потенційних клієнтів і збільшення впізнаваності бренду. Важливо продумати стратегію і підхід, щоб досягти максимальних результатів. В даній роботі буде створено веб-сайт з інформаційною системою для надання архітектурних послуг фірми ТОВ «ГУЛЄТА». Сайт надає компанії можливість бути присутньою онлайн і доступною для потенційних клієнтів 24/7. Це дає змогу залучати нових клієнтів і встановлювати контакт із ними навіть поза робочими годинами. Інформаційна база: сайт надає можливість детально та повно описати послуги компанії, їхні переваги, ціни та іншу важливу інформацію. Потенційні клієнти можуть ознайомитися з цією інформацією у зручний для них час і прийняти інформоване рішення про співпрацю. Широке охоплення аудиторії: сайт може бути доступний для користувачів з усього світу. Це дає змогу компанії залучати клієнтів із різних регіонів і країн. Можливість міжнародного просування робить сайт ефективним інструментом для розширення ринку і збільшення клієнтської бази. Візуальне джерело інформації: сайт дає змогу компанії представити свої послуги в привабливому та професійному вигляді. За допомогою якісного дизайну, фотографій, відео та інших медіа-елементів можна викликати довіру у відвідувачів і створити позитивне враження про компанію та її послуги.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Харченко Олександр Григорович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60825
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Погорєлов Д.О..pdfДипломна робота бакалавра3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.