Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60824
Title: Інтернет-магазин з продажу комп’ютерної техніки.
Authors: Проняєв, Максим Сергійович
Keywords: дипломна робота
E-commerce
інтернет-магазин
HTML
CSS
JS
хостинг
кошик
купити
фільтр
форма
лист
замовлення
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Проняєв М.С. Інтернет-магазин з продажу комп’ютерної техніки. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 68 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота написана для представлення сучасних засобів і технологій, що можуть використовуватись для створення інтернет-магазинів. Головною метою роботи є розробка та реалізація проекту, пов'язаного з електронною комерцією, а саме створення ефективного та функціонального інтернет-магазину; демонстрація знань і вмінь у використанні сучасних технологій, таких як веб-розробка, бази даних, захист інформації, техніки SEO, тощо. Ідеєю роботи є розробка концепції та створення практичного програмного продукту «інтернет-магазину», що пропонує продукти комп'ютерної техніки, периферії та додаткового обладнання для них. Кваліфікаційна робота може привернути увагу розробників веб-додатків, SEO-спеціалістів а також власників бізнесу і використаний як приклад створення інтернет-магазину для розуміння загальних концепцій розробки програмного продукту E-commerce або ж реалізації модулів коду для подальшого використання у ІТ сфері. Розробка інтернет-магазинів є актуальною темою з таких причин: 1) Віртуальні магазини стали надзвичайно популярними серед споживачів, після пандемії COVID-19, коли більшість людей перейшли на дистанційну роботу, онлайн-покупки та ізольований спосіб життя з метою зменшення ризику зараження коронавірусом, через це актуальність для багатьох компаній, які раніше мали лише фізичні магазини, продовжують мати попит на створення власного інтернет-магазину. 2) Розробка інтернет-магазинів є об’ємним комплексним процесом, який потребує сукупності знань з галузей веб-дизайну, веб-розробки, баз даних, електронної комерції та інших технологій, через це написання роботи за даною темою структурує і компонує знання в цих областях, а також надає практичну реалізацію. 3) Розробка інтернет-магазину має унікальні особливості, порівнюючи розробку магазину з тією ж розробкою звичайного веб-сайту, в залежності від потреб бізнес-процесів, наприклад: інтеграція з системою оплати, відстеження замовлень та доставок, управління запасами, тощо. Тому, огляд популярних рішень надає аналіз використання різних аспектів для покращення бізнесу. 4) Е-комерція та створення інтернет-магазинів є тісно пов'язаними поняттями. Е-комерція - процес купівлі-продажу продуктів діяльності людини через Інтернет. Створення інтернет-магазину - один із варіантів реалізації процесу е-комерції.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Климова Асія Сабирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60824
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Проняєв М.С..pdfДипломна робота бакалавра2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.