Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60817
Назва: WEB-сайт сервісу для бронювання люкс апартаментів та п’ятизіркових готелів.
Автори: Яцук, Марина Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
WEB-сайт
готелі
мови програмування
технології розробки WEB-сайтів
проектування інтерфейсу
бронювання
люкс апартаменти
Дата публікації: 5-лип-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Яцук М.С. WEB-сайт сервісу для бронювання люкс апартаментів та п’ятизіркових готелів. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Інформаційно-комп’ютерні технології стали невід’ємною частиною сучасного життя кожного з нас. Інтернет, як глобальна мережа, дозволяє нам зберігати, знаходити та використовувати величезну кількість інформації, а також обмінюватись нею у випадках комунікації або взаємодії з середовищем застосування. Функціонування мережі Інтернет є можливим через web-сайти, які забезпечують процеси масової комунікації. Як визначено у новітньому онлайн-словнику української мови «Вільний тлумачний словник» (2013-2018 рр.) web-сайт - сукупність логічно пов’язаних web-сторінок, об’єднаних під одним доменним ім’ям, що створюються для розповсюдження та обміну різноманітною інформацією. Web-сайти мають текстове та мультимедійне наповнення та доступні в мережі Інтернет. Головною функцією web-сайту є представлення в віртуальному просторі організацій зі сфер бізнесу, політики, освіти, культури, засобів масової інформації тощо. У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості та основні технології створення web-сайту сервісу бронювання люкс апартаментів та п’ятизіркових готелів, що включає в себе аналіз сучасних підходів та методологій створення web-сайту, наповнення його контентом, визначення функціональних вимог, аналіз важливості дизайну та розробку web-сайту. Актуальність теми кваліфікаційної роботи "WEB-сайт сервісу для бронювання люкс апартаментів та п’ятизіркових готелів" визначається тим, що web-сайти стали зручним помічником для бізнесів та сфери послуг. Через мережу Інтернет, використовуючи web-сайт, можна здійснити купівлю, продаж, бронювання, оформлення замовлення дистанційно on-line, тобто з будь-якої точки планети. У даному випадку, web-сайт сервісу бронювання є зручним способом для людей, які відправляються у робочу і туристичну поїздку, забронювати житло завчасно за параметрами, які пропонує сервіс. Обираючи спеціалізацію сервісу на люкс апартаментах та п’ятизіркових готелів, я спиралась на два основних пункти. Перший з пунктів це актуальність відвідування України іноземними політиками, послами, делегаціями, громадськими діячами, знаменитостями, амбасадорами платформи United24, а також усіма іншими громадянами інших країн, що бажають брати участь у благодійних заходах допомоги для нашої держави. Другий пункт – підвищення туристичної діяльності українців на території України, адже в зв’язку з повномасштабним вторгненням не всі громадяни можуть подорожувати за кордон, тому значно більше людей досліджують нові місця та куточки України.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Єгоров Сергій Вікторович.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60817
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФКНТ_2023_122_Яцук М.С..pdfДипломна робота бакалавра2.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.