Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60354
Title: Веб-застосунок блогу на базі Spring Boot.
Authors: Лавринюк, Ілля Миколайович
Keywords: дипломна робота
веб-застосунок
HTML
CSS
Java
Hibernate
Spring Boot
Operations
Issue Date: 26-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лавринюк І.М. Веб-застосунок блогу на базі Spring Boot. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 69 с.
Abstract: Веб-аплікейшини стали невід'ємною частиною 21 сторіччя, надаючи нам зручний спосіб спілкування, обміну інформацією та отримання нових знань. Одним з найпопулярніших видів веб-застосунків є блоги, які дозволяють нам ділитися своїми думками, ідеями та досвідом з іншими людьми по всьому світу, де б не перебували, як читачі, так й автори. В кваліфікаційній роботі уде розглянуто веб-застосунок блогу, побудований на базі Spring Boot. Spring Boot - це фреймворк розробки веб додатків для мови програмування Java, який надає швидкий та простий спосіб створення потужних веб-застосунків. Створення веб-застосунку блогу на базі Spring Boot має багато переваг. Перш за все, він забезпечує потужну платформу для розробки, що дозволяє швидко створювати функціональність, таку як управління користувачами, реєстрація, авторизація, додавання та відображення постів блогу. Крім того, Spring Boot надає багато інструментів та бібліотек, що спрощують розробку веб-застосунків. Наприклад, Spring Security дозволяє легко реалізувати систему авторизації та аутентифікації користувачів, а Spring Data JPA допомагає взаємодіяти з базою даних швидко та ефективно. Однією з ключових переваг використання Spring Boot є його вбудована підтримка контейнерізації. Це означає, що ви можете легко розгортати ваші веб-застосуноки на платформах, таких як Docker, і забезпечувати їх простоту та масштабованість.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: старший викладач Наталка Рибасова.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60354
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Лавринюк І.М..pdfДипломна робота бакалавра3.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.