Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60349
Название: Програмне забезпечення для роботи з базами даних мовою програмування С++.
Авторы: Сердюк, Владислав Васильович
Ключевые слова: дипломна робота
програмне забезпечення
база даних
С++
зручність інтерфейсу
Redis
PostgreSQL
Дата публикации: 26-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Сердюк В.В. Програмне забезпечення для роботи з базами даних мовою програмування С++. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 60 с.
Краткий осмотр (реферат): У світі, де кожен день збільшується кількість даних, потреба в ефективній та надійній роботі з базами даних стає все більш актуальною. Бази даних - це невід'ємна складова більшості інформаційних систем, що дозволяє зберігати, оновлювати та отримувати дані зі значними швидкостями та ефективністю. За допомогою баз даних можна зберігати різноманітну інформацію, від текстових документів до зображень та відео. Одним із інструментів для роботи з базами даних є програмне забезпечення, яке дозволяє зберігати, оновлювати та отримувати дані з бази даних. Розробка програмного забезпечення для роботи з базами даних потребує вмінь та знань з програмування, а також розуміння архітектури та принципів роботи з базами даних. У зв'язку з цим, ця робота присвячена розробці програмного забезпечення для роботи з базами даних мовою програмування С++. У кваліфікаційній роботі ми досліджуємо поняття баз даних та їх різноманітні методи. Особливу увагу буде приділено аналізу методів роботи з базами даних, включаючи реляційні та нереляційні бази даних. Також будуть розглянуті особливості мови програмування С++ та її інструментарію для роботи з базами даних. На підставі досліджень та аналізу ми виберемо які функціональні та не функціональні можливості має мати наш майбутній додаток, проаналізуємо його сильні та слабкі сторони, розробимо його архітектуру, та проаналізуємо можливі блоки чи модулі які будуть в системі. Розробимо додаток, використовуючи всі набуті знання, та прописані вимоги, задокументуємо цей додаток, напишемо тести для нього, та складемо детальний опис та демонстрацію розробленого програмного забезпечення.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Володимир Дрововозов.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60349
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Сердюк В.В..pdfДипломна робота бакалавра1.94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.